0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Американський гарбузовий пиріг з корицею

13 вересня 2018

 

Що може бути приємнішим у холодну пору, ніж повертатися додому, де чекає тепло і смачна домашня їжа, приготована з любов’ю? Це — головні цінності бренду Emile Henry, чия кераміка створена для того, щоб готувати було простіше і радісніше, а страви своїми смаком і якістю не поступалися приготованим у печі.

Emile Henry славиться своїми формами для пирогів, кексів і домашнього хліба. Деякі вироби французького бренду, як наприклад жолобчаста форма для пирога (так-так, її вигадав Пол Анрі!) стали культовими. На початку минулого століття форма завоювала Париж, а в 80-ті стала маст-хевом кожної американської кухні.

У цьому сезоні обов’язково потіште своїх близьких традиційним гарбузовим пирогом — він легко створить дух осені і атмосферу свята у вашому домі! До того ж на продукцію Emile Henry діє приємна знижка .

 

 
 

 

 

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ НА ПОРЦІЮ

 

 

КАЛОРІЙНІСТЬ.
224.4
ККАЛ
БІЛКИ.
4
ГРАМІВ
ЖИРИ.
14
ГРАМІВ
ВУГЛЕВОДИ.
21,7
ГРАМІВ
 

 

Час приготування
8 порцій — 2 години

 

 

 

 

Вам знадобиться:

 

 

 


 

 

Пшеничне борошно — 400 г.

Вершкове масло — 250 г.

Яйця курячі — 3 штуки

Вершки 30% — 200 мл.

 

Цукор — 200 г.

Гарбуз — 900 г.

Кориця, ванілін, сіль — за смаком

 

 

 

 

Як готувати:

 


 

 

 

Рекомендуємо зробити тісто трохи солонуватим, так воно ідеально поєднуватиметься з солодкою начинкою.

1. У великій мисці змішайте борошно, сіль і розм’якле масло. Додайте одне збите яйце і замісіть тісто. Потім загорніть у плівку і залиште в холодильнику на 30–50 хвилин.

2. М’якуш гарбуза наріжте кубиками. Покладіть в каструлю з міцним дном, налийте трохи води і тушкуйте, поки гарбуз не стане м’яким, а рідина повністю не вийде. Подрібніть м’якуш блендером, щоб вийшло пюре.

3. Розкачайте тісто (попередньо присипавши робочу поверхню борошном). Потім покладіть його в форму для випічки (найкраще — кругла і низька, завширшки близько 30 см). Накрийте тісто листком паперу для запікання, зверху насипте крупу, щоб корж пропікався рівномірно. Випікайте 15 хвилин при 190 °C.

4. У великій мисці збийте 2 яйця, гарбузове пюре, цукор, вершки, корицю, ванілін і сіль. Видадити папір із запеченого тіста і вилити в нього отриману суміш. Випікати ще 50–55 хвилин при 180 °C. Дайте пирогу охолонути, потім розріжте і подавайте.

 
 
Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити