0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Кулінарна школа ProMenu: ми стаємо кращими для вас

27 березня 2017

21 квітня стартував новий проєкт мережі магазинів кухонних емоцій ProMenu – відкрилася наша кулінарна школа. Ми працюємо з найкращими європейськими брендами посуду, тож розуміємо, що маємо знати про свій товар абсолютно все: максимум тонкощів, особливостей і функціональних нюансів. А що може бути продуктивнішим у пізнанні переваг посуду, ніж практика? Саме тому була створена кулінарна школа ProMenu. Тут наші консультанти пізнають продукцію ProMenu в дії, тестують її під чуйним керівництвом професійних шеф-поварів, щоб потім ділитися отриманим досвідом з вами.

Перше заняття було присвячене особливостям приготування і тонкощам смаження на різних типах сковорід. Ділився досвідом і експериментував разом з консультантами ProMenu|Сервіро шеф-повар Олег Чешик. Фотозвіт про те, як це було, можна подивитися тут.

Схожі майстер-класи будуть проводитися раз на місяць. Ми хочемо, щоб рівень обслуговування в магазинах мережі ProMenu|Сервіро був на висоті, щоб наші консультанти знали більше, глибше розбиралися в особливостях продукції, яку продають, володіли найтоншими деталями, особливостями приготування і ділилися накопиченою корисною інформацією з вами. Хотіти мало – ми вже це робимо.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити