0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Новинки техніки у PROMENU

26 липня 2022

Технологічність нашого життя з кожним роком лише набирає обертів. Смарттехніка на будь-який смак оточує нас скрізь: від світильників до електричних чайників. Різноманітні побутові девайси об’єднуються в цілі розумні домашні системи, щоб ви якомога менше відверталися на рутинні справи, мали більше вільного часу та отримували максимальне задоволення від життя.

У PROMENU ми ставимо своїм головним завданням — познайомити українців з європейськими стандартами комфорту та показати, що вони доступні для кожного. Ви вже можете придбати у нас техніку для кухні від KitchenAid, Cuisinart та Smeg, техніку для стайлінгу від BaByliss, девайси для догляду за одягом від SteamOne, і це лише невелика частина нашого асортименту. Ми постійно знаходимося у пошуках нових брендів сучасної, європейської, доступної побутової техніки та раді представити вам наші найсвіжіші новинки від BEST CHEF, BLANCO, De Dietrich, Falmec, Fulgor Milano та Vestel.

BEST chef

Звернути увагу на асортимент BEST CHEF варто тим, хто зацікавлений у підтриманні українських виробників. Створена з любов’ю до українського споживача техніка, причарує вас своєю доступною ціною, продуманим мінімалістичним дизайном, що легко інтегрується у сучасний інтер’єр, та виключно інноваційними технологіями. Витяжки BEST CHEF дбайливо потурбуються про ідеальну чистоту повітря на кухні, щоб ви повністю сконцентрувалися на приготуванні власних кулінарних шедеврів.

Best Chef

Асортимент бренду:

  • Повновбудовувані витяжки
  • Пристінні витяжки

Особливості бренду

BEST CHEF зворушили європейський ринок системою безконтактного керування. Для того, щоб увімкнути чи вимкнути витяжку, тепер не треба торкатися панелі та кнопок, треба всього лише провести перед чутливими сенсорами рукою та вільно керувати роботою пристрою одними лише жестами.

Blanco

Для тих, хто давно планував оновити сантехніку на кухні чи у ванній кімнаті, варто звернути увагу на бренд BLANCO. І не просто тому, що це німецький виробник, що автоматично відсилає нас до славетної німецької прискіпливості та якості, а тому, що це найбільший та найпопулярніший виробник у всій Німеччині. Вже майже сотню років вони тримаються на першому місці серед брендів сантехніки, постійно шукають нові дизайнерські та технологічні рішення.

Blanco

Асортимент бренду:

  • Дозатори
  • Змішувачі
  • Кухонні мийки та аксесуари до них
  • Системи сортування відходів

Особливості бренду

Серед найяскравіших деталей продукції бренду слід виділити їхню пристрасть до сучасного мінімалістичного дизайну. Кожний їхній виріб зроблений максимально універсальним, щоб ви могли з легкістю інтегрувати техніку у ваш кухонний простір, або ж у ванну кімнату. Також компанія пропонує широкий асортимент різноманітних аксесуарів до своєї продукції.

De Dietrich

Фірмовим французьким шиком пронизана техніка de Dietrich. Ось справжня знахідка для гурманів та просто поціновувачів вишуканої домашньої кухні. Історія de Dietrich — унікальна сама по собі. Бренд існує вже понад 300 років, а в далекому 18 столітті сам Людовік XVI нагородив пана Жана де Дітріх символом мисливського горну, що був елітним знаком якості та гарантом захисту продукції від підробок.

De Dietrich

Асортимент бренду:

  • Газові та індукційні варильні поверхні
  • Духові шафи класичні та комбіновані з парою
  • Мікрохвильові печі класичні, комбіновані
  • Шафи для підігріву та зберігання посуду

Особливості бренду

Якщо ви хочете мати вдома по-справжньому розумну та автономну техніку, то de Dietrich — ваш ідеальний вибір. Тільки вони — абсолютні експерти у піролітичному способі очищення духових шаф. Після приготування будь-яких страв ви можете просто запустити відповідну програму очищення, а потім просто протерти внутрішню камеру сухою серветкою замість витрачання дорогоцінного часу на ретельне очищення стінок духовки від жиру.

Brandt

Французький бренд Brandt продемонструє вам зовсім новий погляд на сучасну техніку для кухні. Вже понад сто років вони виробляють інноваційну, високоякісну та головне — доступну техніку преміумкласу.

Brandt

Асортимент бренду:

  • Індукційні, газові, електричні варильні поверхні
  • Духові шафи та аксесуари до них
  • Мікрохвильові печі класичні та комбіновані
  • Посудомийні машини та аксесуари до них

Особливости бренду

Основний принцип компанії — створення розумних та автономних девайсів, щоб зробити життя простішим та позбавити вас нудної рутинної роботи. Вся техніка бренду сконструйована так, щоб отримували суцільне задоволення від користування нею та мали достатньо вільного часу на дійсно важливі справи, ніж багатогодинне прибирання кухні після приготування.

Falmec

Італійський виробник витяжок Falmec — це найкраще рішення для тих, хто цінує нестандартний підхід до дизайну. Їхні острівні, пристінні, стельові витяжки — це повноцінні артоб’єкти, що гарантовано стануть головною прикрасою будь-якого інтер'єру.

Виробництво бренду — автентичне, вся продукція виготовляється недалеко від Венеції, у промисловому районі Вітторіо-Венето, відомого як Долина сталі.

Falmec

Асортимент бренду:

  • Острівні витяжки
  • Повновбудовувані витяжки
  • Пристінні витяжки
  • Стельові витяжки

Особливості бренду

Найпомітніша та найголовніша риса техніки Falmec — її дизайн. У 2020 році проривний стиль їхньої лінійки витяжок було відзначено престижними міжнародними нагородами, зокрема премією Compasso d'Oro. Фірмовий почерк у дизайні створює відчуття особливого характеру у кожній моделі їхньої продукції.

Fulgor Milano

Ще один бренд з унікальним італійським темпераментом — Fulgor Milano. Маючи їхню техніку у себе на кухні, ви нібито перенесетеся на спекотне узбережжя італійського регіону, де панує спокій, а у повітрі витають запахи місцевої кухні. Вся техніка бренду виробляється у регіоні Венето, відомому як батьківщина найкращих сталеварів всієї країни.

Fulgor Milano

Асортимент бренду:

  • Індукційні, газові, електричні варильні поверхні
  • Духові шафи
  • Посудомийні машини

Особливості бренду

Витончений стиль у поєднанні з останніми інноваційними технологіями стали своєрідною візитною карткою бренду. Fulgor Milano постійно шукають нові способи покращити свою продукцію, зробити її універсальною, довговічною та зручною для щоденного користування.

Vestel

Інноваційна, стильна, розумна та головне доступна техніка — це техніка від Vestel. Молодий турецький бренд увірвався на європейський ринок, завоювавши популярність через своє унікальне співвідношення якості до ціни.

Vestel

Асортимент бренду:

  • Індукційні, газові, електричні варильні поверхні
  • Духові шафи
  • Посудомийні машини
  • Пральні машини
  • Сушильні машини

Особливості бренду

Vestel найбільше за все цінують практичність та довговічність власної техніки. Разом із високоякісними матеріалами, вони намагаються максимально ефективно використовувати сучасні технології та інтегрувати їх у свої бестселери. Окремим пунктом варто сказати про дизайн їхніх пральних машин. Елегантність цього дещо футуристичного та одночасно мінімалістичного рішення причарує вас з першого погляду.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити