0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Нові кухонні помічники KitchenAid уже в ProMenu

27 березня 2017

Любите смачно попоїсти? А чи любите ви так само сильно готувати? Щоразу доводиться довго шинкувати інгредієнти, потім стояти біля плити і стежити, щоб нічого не пригоріло… На всі ці нескінченні і нудні процеси йде багато часу. Але вихід є! Швидко і без зайвих клопотів вам допоможуть впоратися з кухонною рутиною новинки від KitchenAid: потужний блендер з електромагнітним приводом і багатофункціональний кухонний процесор Artisan. Поспішайте, нова кухонна техніка KitchenAid уже в мережі магазинів ProMenu|Сервіро.

З блендером KitchenAid одним дотиком до кнопки готуйте соки зі свіжих фруктів, ягід і овочів, освіжаючі напої з льодом, молочні коктейлі, ніжні крем-супи і пікантні соуси. Пікова потужність до 2 кінських сил з легкістю впорається навіть з дрібними кісточками, мінімізує кількість волокон, створить ніжну шовковисту текстуру збиваної кремоподібної маси. Блендер з електромагнітним приводом від KitchenAid швидко і легко подрібнить горіхи, перетре насіння, спеції і навіть приготує цукрову пудру.

Кухонний процесор Artisan KitchenAid замінить цілу армію кухонної техніки у вас вдома. Багатофункціональний процесор рубає, подрібнює, змішує, збиває білки і місить тісто. Крім того, розумний ґаджет варить супи, бульйони і джеми, тушкує рагу і ризотто, готує на пару і смажить, дбайливо помішуючи страву за допомогою універсальної насадки. Спеціальна кулінарна книга і безкоштовний додаток для смартфонів містять цілу купу покрокових рецептів, які допоможуть готувати щодня щось нове і цікаве. Експериментуйте і дивуйте разом з KitchenAid!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити