0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Осінні заняття в кулінарній школі ProMenu – well done!

27 березня 2017

Ми продовжуємо вивчати тонкощі, особливості і функціональні можливості нашого посуду. Після літніх канікул кулінарна школа ProMenu знову відчинила двері для наших консультантів. Стильний, яскравий, функціональний і практичний посуд від кращих брендів Європи і США вартий того, щоб про нього все знати і вміти грамотно розповісти про це вам.

5 і 6 жовтня повар Олег Чешик навчав консультантів ProMenu|Сервіро, як правильно користуватися і доглядати за ручною паста-машиною, готувати справжню італійську пасту в домашніх умовах, а також поділився рецептом смачнючого крем-супу з броколі і шпинату під сирним соусом. 

To be continued…Wink

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити