0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Всесвітній день шопінгу: суперпропозиції

11 листопада 2022

Чорна п'ятниця у PROMENU стартувала, і ми з радістю даруємо знижки на товари всесвітньо відомих брендів цілих три тижні. Десятки брендів, сотні товарів за найвигіднішою пропозицією року! Не пропустіть можливість прикрасити дім якісним посудом для приготування та сервірування, красивим текстилем і декоративними дрібничками за максимально низькими цінами.

Мегарозпродаж BLACK FRIDAY триває з 8 до 30 листопада. З 14 та 21 листопада очікуйте поповнення брендів. Ще більше брендів — ще більше знижок! А зараз до Всесвітнього дня шопінгу, 11 листопада, ловіть добірку акційних товарів, які точно потрібні вам на кухні!

Ножі

НАРІЗАННЯ

Чи не найперший помічник на кухні — ніж, гострий та зручний. А що, як мати таких цілих п'ять, та ще й зі спеціальним магнітним тримачем? Ідея — супер, особливо, якщо на такий набір від данського бренду SCANPAN Classic знижка 30%! Підтримуйте ножі гострими за допомогою мусата з алмазним напиленням Scanpan Diamond Steel або точилкою для ножів Scanpan Classic зі знижкою -20%. А на точилку від бренду Zwilling TWINSHARP даруємо -50%! 

Дошки для нарізання

І якщо вже говоримо про нарізання, то звертаємо вашу увагу на обробні дошки Continenta з темного та світлого дерева і навіть з металевими вставками. Обирайте на сайті зі знижкою до -20%!

ПАТЕЛЬНІ

Маємо чудові пропозиції для смаження стейків та овочів. Сковорода-сотейник з ручкою Scanpan MAITRE D, яка настільки красива, що в ній можна подавати страву на стіл, зараз зі знижкою 20%. Любителям сталевих сковорідок радимо Spring INTENSIVE зі знижкою -35%. А для поціновувачів барбекю-меню — сковороду-гриль з кришкою Chasseur FRYPAN у насичено червоному кольорі за вигідною ціною -25%!

Сковорідка

КАСТРУЛІ

Для приготування супів, каш, тушкування овочів та м'яса обирайте набір каструль із кришками Spring Brigade Premium зі знижкою -35% або ж керамічний таджин Spring ESCALE.

Обирайте на сайті набори різного дизайну та комплектації (каструлі з кишками чи без, з ковшем чи зі сковорідкою), і насолоджуйтесь легким приготуванням улюблених страв. 

КУХОННИЙ ІНВЕНТАР

Використовуйте під час приготування зручний інвентар. Суперпропозиція: млини для перцю та солі T&G DIAMOND зі знижкою -30%. 

Млини

Набір для приготування равіолі Imperia Ravolamp Classic, що складається з форми на 14 шт. та качалки, до кінця листопада за акційною ціною -30%. А яскравий текстиль Winkler обирайте зі знижкою -20%.

СЕРВІРУВАННЯ

Чи не найбільше товарів у категорії посуду та столових приборів для сервірування столу. Даруємо знижки до -30% на посуд Steelite, зокрема на нову колекцію URBAN SMOKE, а також набори білосніжних тарілок та чашок Aida Passion, оригінальні дерев'яні блюда та прибори T&G та багато інших цікавих товарів.

Посуд

Поспішіть обрати подарунки собі та близьким до свят, адже кількість акційного товару обмежена!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити