0 (800) 402 204
График работы
График работы колл-центра 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
с 09:00 до 19:00
СБ – ВС
с 10:00 до 17:00
Новости

Осінні заняття в кулінарній школі ProMenu – well done!

27 марта 2017

Ми продовжуємо вивчати тонкощі, особливості і функціональні можливості нашого посуду. Після літніх канікул кулінарна школа ProMenu знову відчинила двері для наших консультантів. Стильний, яскравий, функціональний і практичний посуд від кращих брендів Європи і США вартий того, щоб про нього все знати і вміти грамотно розповісти про це вам.

5 і 6 жовтня повар Олег Чешик навчав консультантів ProMenu|Сервіро, як правильно користуватися і доглядати за ручною паста-машиною, готувати справжню італійську пасту в домашніх умовах, а також поділився рецептом смачнючого крем-супу з броколі і шпинату під сирним соусом. 

To be continued…Wink

Поделиться:
Читайте по теме
Читайте также
Категории
Закрыть
Популярные теги
Закрыть