Глибока форма Terrine від легендарного французького бренду Emile Henry призначена для приготування фуа-гра, шарів нарізаного м'яса та овочів, а також для заморожування десертів із морозива, заварних кремів, фруктів і желатину. Міцна склоподібна глазур дає змогу нарізати вміст одразу у формі та не боятися пошкодити її.
На особливу увагу заслуговує матеріал, з якого виготовлена модель. Кераміка Emile Henry не містить свинцю, кадмію та нікелю. Унікальна технологія обробки глини робить виріб міцним і довговічним: йому не страшні сколи та тріщини. Форма витримує перепади температури від -20°C до +270°C, зберігаючи первинні властивості та зовнішній вигляд. Легко миється в посудомийній машині та підходить для використання в мікрохвильовій печі, духовці й морозильній камері.