Метод копчення м'яса на дошках йде корінням в глибоку старовину. Щоб зануритися в мистецтво приготування на грилі, використовуйте екологічно чисті кедрові планки від бренду Big Green Egg. Згораючи, дошки надають м'ясу незвичайний, приємний, ніжний деревний аромат, насичуючи блюдо новими відтінками смаку. Перед приміщенням планок в гриль, рекомендується не менше години змочувати їх у воді, щоб виріб жевріло повільніше.
Керамічні грилі Big Green Egg - це традиції американського барбекю. Бренд запозичив технологію у японських печей «Камадо», що існували 3000 років тому. Компанія удосконалила принцип приготування, і зараз славиться особливо міцної керамікою, яка забезпечує ідеальний розподіл температури і насичує страву природним ароматом. Грилі прості у використанні і мобільні. Тепер барбекю, блюда на грилі і пару, а також копчення не складе труднощів з Big Green Egg.