Італія — батьківщина класичного еспресо. У кожній римській кав'ярні знайдеться свій фірмовий рецепт цього неймовірно смачного та ароматного напою. Всі тонкощі приготування caffe espresso власники кав'ярень зберігають у найсуворішій таємниці, але про кавові зерна розкажуть із задоволенням. І найчастіше це оповідання буде присвячений Danesi.
Для унікального купажування компанія закуповує високоякісну сировину з плантацій в усьому світі. Аромат і смак кави Danesi наповнений спекотними вітрами Африки, проливними дощами Південної Індії, а також турботою та працьовитістю селян з високогірних поселень Центральної Америки та Карибських островів. Багатоетапна технологія виробництва, що включає попередню сушку, повільне обсмажування і делікатне охолодження кавових зерен повітрям, наділяє каву Danesi розкішним і багатогранним ароматом. Чим сильніше обсмажені зерна, тим менше в них міститься кофеїну, а смак кави виражений яскравіше і більш насичений. Існує кілька ступенів обсмажування:
Фасовка кавових зерен у спеціальні бляшані банки і герметичні пакети з клапаном дозволяє зберегти весь неповторний букет аромату і смаку традиційної італійської кави. Мелена кава пакується не пізніше, ніж через добу після помелу в герметичні пакети без клапана.