Швейцарія - це батьківщина якості, де дбайливо зберігаються традиції і зустрічаються доведені до досконалості нові технології. Так, два брата Артур і Герман Спрінг, пилаючи пристрастю до смачної їжі, заснували в Швейцарії в 1946 році компанію SPRING. Історія марки усипана важливими віхами і має безліч кулінарних історій. За весь час існування компанія Spring неодноразово відкривала продукти, які були першими винаходами в історії приготування і вживання їжі. Для братів Спрінг їжа - це завжди була не тільки їжа, але і спілкування. З винаходом фондю Bourguignonne в 1953 році швейцарці зробили приготування їжі на столі соціально прийнятним у всьому світі. Компанія Spring використовує індукційні багатошарові матеріали в своїх лініях посуду з 1994 року. А зі сковородами VULCANO GLI з антипригарним покриттям, яке можна наносити повторно, Spring є прикладом екологічності. Зустрічайте весну разом з нами!