Секрет смачного хліба з хрусткою скоринкою полягає в способі випікання. З формою Emile Henry ви зможете готувати домашній хліб, використовуючи безліч різноманітних рецептів: класичний, з насінням або із сухофруктами.
Особливої уваги заслуговує кераміка, з якої виготовлена модель. Насамперед матеріал натуральний і безпечний для здоров'я, оскільки не містить свинцю, кадмію та нікелю. Завдяки вогнетривкій глині та кришці, форма для хліба Emile Henry рівномірно розподіляє тепло і забезпечує необхідний рівень вологості під час приготування. Як наслідок випічка не пересушується і готується рівномірно. А глибина дна дає змогу випікати традиційний хліб або навіть хліб із безглютенового борошна, тісто якого більш рідке. Форму можна ставити в морозильну камеру, мікрохвильову піч, духовку та посудомийну машину. Вона витримує температури від -20ºC до + 270ºC. Гарантія 10 років.