Форма для запікання сиру 19,5х17,5х10 см Emile Henry Cheese Baker
Ця форма ідеально підходить для запікання сирів, що подаються гарячими: розплавлені закуски на основі брі, мініфондю або французька вечеря у стилі «раклет».
Брі, моцарела або козячий сир, просто помістіть його у форму, додайте гарнір, закрийте кришку і поставте в духовку. Кришка дозволяє сиру залишатися вологим та зберігає його насичений смак. Кераміка Emile Henry Hight Resistance сприяє збереженню температури страви, тому сміливо ставте ваші ласощі у формі на стіл — тепло та консистенція сиру тривалий час залишатимуться у потрібній кондиції. WOW-ефект вам гарантовано. Всі продукти Emile Henry виробляються у Франції. Форму можна мити в посудомийній машині.