Ніщо не замінить домашнє морозиво, і коли ви робите своє власне, ви можете сміливо експериментувати з різними смаками та інгредієнтами. Якщо ви хочете спробувати веганське або безлактозне морозиво, то найкраще рішення — придбати власну морозивницю. Cuisinart створили нову колекцію Style, яка поєднала в собі стильний дизайн, бездоганні технічні характеристики та компактність. Перевага морозивниці в тому, що в ній можна робити не тільки морозиво, але й сорбети і заморожений йогурт.
Приблизний час приготування десертів — 25 хвилин. Необхідно попередньо заморожувати миску в морозильній камері. Об'єм місткості для виготовлення морозива — 1,4 літра. Під час процесу приготування можна відкривати кришку і додавати горішки, шоколадні чипси, шматочки фруктів і соуси для додання пікантності.