SCANPAN Classic - це широка серія функціональних та елегантних кухонних ножів, які впораються з найскладнішими завданнями. Данський дизайн та сучасні виробничі технології об'єднані у новій та модернізованій колекції ножів Classic, які приємно використовувати на кухні.
Вузьке вигнуте лезо обвалочного ножа від SCANPAN ідеально підходить для відокремлення м'яса від кісток, шкур, жил та іншого. Відокремити філе, щоб втратити мінімум м'яса, можна лише за допомогою обвалочного ножа. Професійно розроблена ручка проста у використанні й навіть у вологому стані надійно фіксується у руці. Ніж підходить для швидкого та ефективного обвалення м'яса, птиці чи риби.
Ключові особливості:
• Чудово збалансований.
• Спеціальна техніка шліфування забезпечує оптимальну та довговічну гостроту.
• Ергономічна ручка забезпечує зручне та надійне захоплення.
• Виготовлений із німецької сталі найвищої якості.
• Лезо оптимально загартовано до твердості 56 RHC.
• Кут заточування 26°.