Wüsthof провели ребрендинг, змінивши дизайн виробів. Зараз продукція бренду набагато сучасніше, відповідає духу XXI століття. Слід зазначити, що зміни заторкнули лише деяких деталей і упаковку виробів, а якість залишилася незмінною - найвищою!
Всі ножі Wüsthof можна мити в посудомийній машині, крім тих, що з дерев'яною ручкою.
У колекцію кухонних ножів Classic Ikon увійшли вироби, оснащені лезами з кованої молібден-ванадієвої сталі X50 CrMoV15 і рукчками з ударостійкого синтетичного матеріалу. Ножі мають класичну (для європейської кухонної ножової школи) форму, оптимальний баланс і ергономічні рукоятки.
Цей ніж підходить не тільки для хліба, а й для обробки овочів і фруктів з твердою шкіркою, а також для смаженого м'яса, особливо з хрусткою скоринкою. Увігнута (загнута всередину) зубчаста кромка ножа працює як зуби пили, тому для розрізання будь-якого виду хліба не потрібно ніякого тиску, і навіть тверда скоринка дозволить зробити чистий розріз.
Характеристики: довжина леза - 20 см; ширина леза - 3,1 см; довжина ручки - 10,6 см.