Кухонні щипці Lekue вирізняються високою якістю та довговічністю. Вони ідеально підходять для роботи з невеликими та середніми шматочками овочів, м'яса або риби.
Завдяки платиновому силіконовому наконечнику, який покриває частини, що найсильніше б'ють по сковорідці, ви можете підіймати кожен шматочок продукту, не турбуючись про те, що подряпаєте посуд. Край основи щипців витримує температуру до 220ºC. Ручки, зроблені з PBT, також стійкі до високих температур (180ºC), тому під час приготування щипці можуть спиратися на пательню без ушкоджень.
Виріб придатний для миття в посудомийній машині. Матеріали не містять BPA і відповідають найвищим стандартам якості безпеки для харчових продуктів, таким як сертифікація FDA та EFSA.