SCANPAN - це сімейний бізнес з багаторічною історією, усталеними традиціями і власною філософією. Штаб-квартира компанії знаходиться в Данії і звідти товар експортується в більш ніж 50 країн по всьому світу. Компанія SCANPAN, залишаючись глибоко прив'язаною до традицій, використовує сучасні інноваційні методи виробництва, створюючи довговічні і функціональні вироби витонченого дизайну, які відмінно підійдуть для будь-якої сучасної кухні. Постійні дослідження та впровадження новітніх розробок є невід'ємною частиною бізнесу бренду.
Підтримуйте гостроту ваших ножів разом з триступеневим точилом для ножів Scanpan Classic.
1-й ступінь: вольфрамовая заточка - для відновлення гостроти леза.
2-й ступінь: алмазна заточка - заточка леза ножа.
3-й ступінь: керамічна заточка - заточка леза для щоденного використання.
Для "тупих" ножів, які використовувалися без заточки більше 12 місяців, рекомендується використовувати послідовно всі щаблі. Кожні 2-3 місяці використовуйте алмазну і керамічну заточки (2 і 3 ступені). Для повсякденного хонинговання (вид обробки, що дозволяє усувати шорсткості на поверхні) використовуйте 3-й ступінь заточування.