Цей таджин являється гордістю Spring, адже за його допомогою вони змогли досягти балансу між мистецтвом приготування традиційної арабської кухні в поєднанні з перевагами сучасного посуду. Назва "Таджин" походить із Марокко і спочатку це був посуд із глини, у якому готували однойменну страву. В сучасній інтерпретації Spring таджин зберіг у собі історичне коріння створення та інноваційний підхід до виготовлення.
Нижня частина виробу виконана з емальованого чавуну і підходить для використання на індукційних плитах, а верхня - з кераміки. Ви можете підсмажити баранину, курку, солодку картоплю та овочі прямо в таджині, додати ароматні спеції й завершити приготування східної страви дбайливо та зі збереженням власного соку при закритій кришці. Це можливо завдяки кришці конічної форми, яка правильно перерозподіляє потік пари та вологи всередині. Ваші інгредієнти тушкуються у власному соку, смак і аромат повністю зберігаються. Нижня частина термостійка до 260 C, кришка - до 200 C.