0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Подарунки мамі

07 травня 2023

Щороку в травні ми відзначаємо особливо важливе свято — День матері. Ця ніжна подія з ароматом бузку зближує родину, дарує щасливі митті сімейного тепла. А щоб вони були приємнішими, ми зібрали декілька ідей подарунків для мам

ДЕКОР 

Для ароматних весняних букетів оберіть вази ASA Selection. Керамічні білі вази наповнять інтер'єр затишком і залишать особливий акцент саме на квітах. 

ЧАЮВАННЯ

Скільки разів мами заварювали нам чай? Іноді він володів магічними властивостями, адже після склянки маминого ягідного чи зеленого чаю віруси відступали, втома зникала, а на душі з'являвся абсолютний спокій. На згадку про ці теплі моменти, можна подарувати мамі чашки з блюдцем Viva Scandinavia ELLA або скляний заварювальний чайник Viva Scandinavia NICOLA. Також чудовим подарунком стануть склянки з подвійними стінками Bialetti FIRENZE — новинка у PROMENU, що вже завойовує серця покупців. 

ДЕСЕРТИ 

Можна придбати готовий десерт, а можна його приготувати разом з мамою. У нас є форми для випікання суфле, крем-брюле, порційні форми для мафінів чи тістечок, а також форми для запікання сиру від французького бренду Emile Henry. Кольорів безліч, але для свята радимо ефектний червоний.

Порада, якщо будете запікати сир, використовуйте брі чи камамбер, і додайте до готової страви соус із журавлини, мед чи інший солодкий декор. Такої смакоти ви ще не їли! 

СИРНА ТАРІЛКА 

До речі, про сир. Він, як окрема страва, надзвичайно гармонійно вписується у меню до будь-якого свята. І готувати не потрібно! Просто наріжте кубиками і красиво подайте на оригінальній кам'яній дошці Nerthus. В комплекті ви знайдете три спеціальні ножі для твердого, м'якого і крем-сиру. 

А якщо красиве блюдо для подачі у мами вже є, то можна подарувати окремо набір ножів для сиру Laura Ashley із колекції BLUEPRINT. Ніжний квітковий принт на білосніжній порцеляні закохає з першого погляду. Але будьте обережні: цей бренд настільки красивий, що викликає залежність (у хорошому сенсі!). 

СТОЛОВІ ПРИБОРИ 

Їх багато не буває. Для одного свята хочеться використати класичні сталеві ножі та виделки, а на для іншого пасуватимуть рельєфні, наприклад Sola HERMITAGE. Великий набір на 6 персон, який не лише красивий, а й приємний на дотик, завдяки гравіюванню на ручках.

Для десертів рекомендуємо набір Sola Switzerland ALPHA: з лопаткою для торта, 6 виделками та 6 кавовими ложками. Комплект уже в подарунковій коробці з оксамитовим покриттям всередині. 

ТЕХНІКА ДЛЯ КУХНІ 

Потіште маму омріяною побутовою технікою SMEG. Чайники, тостери, блендери та міксери у різних кольорах, та ще й зі знижкою -15% на другий товар у чеку. Обирайте подарунки одночасно собі та для найдорожчих вигідно! 

Пам'ятайте, що б ви не подарували, найголовнішим для мами стане ваша увага, посмішка та обійми. Бажаємо мирного свята та гарного весняного настрою!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити