0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Всесвітній день прибирання

19 вересня 2020

З кожним роком актуальність проблеми екології нашої планети стає дедалі актуальнішою. Забруднення води, атмосфери, переповнені звалища та відходи, які не переробляються та отруюють середовище. Активісти та волонтери з усього світу намагаються привернути увагу населення до такої очевидної проблеми та зробити все можливе для покращення ситуації. Для цього створюються цілі об’єднання однодумців і проводяться різноманітні масові акції. І ось одна з таких — Всесвітній день прибирання, проєкт естонської організації Let's Do It.

І хоча самі Let's Do It існують ще з 2008 року, створити настільки масштабну акцію вони змогли лише два роки тому, у 2018. Тоді перший Всесвітній день прибирання об’єднав однією метою 157 країн та майже 18 мільйонів осіб. Наступного року цей показник лише зростав, надихаючи населення всієї планети на прибирання сміття, яким завалено наше середовище.

З самого початку цього проєкту, Україна брала активну участь у масовій акції, і цей рік не став виключенням. Всесвітній день прибирання, 19 вересня, охопить 24 регіони України та 180 країн світу

Приєднатись може кожний. Але не обов’язково виходити на вулицю в цьому році, порушувати карантинну дистанцію, ви можете допомогти дистанційно. Наприклад, видаливши зайву цифрову інформацію зі своїх гаджетів, бо на зберігання цифрових даних, зазвичай, центрами витрачається величезна кількість енергії.

Ви можете прибирати вдома, розсортувати сміття, яке потрібно викинути, розкласти продукти в спеціальні ємності для зберігання, аби привчити себе до розумного споживання. Головне пам’ятайте: кожний, навіть невеликий вклад в спільну справу — важливий.

А ми з радістю підтримаємо вас та допоможемо в цій ініціативі. Адже у нас ви можете придбати найкращі та дуже зручні товари для прибирання, сортування сміття та підтримання порядку вдома до кінця вересня зі знижками до 35%.

Не будьте байдужими, приєднуйтеся і ви, допоможіть зробити нашу планету чистою.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити