Рус
Укр
loader
background card img
Статті

18 червня — міжнародний день пікніка

18 Червня 2024

Категорії

З приходом спекотного літа настає час для затишних пікніків, де можна насолодитися смачними стравами у компанії рідних та друзів. Але щоб зробити ці посиденьки на свіжому повітрі справді незабутніми, потрібна не лише смачна їжа, а й красивий посуд та декор, що зробить ваш відпочинок ще яскравішим.  І неважливо, чи віддаєте ви перевагу дерев'яному столу біля дачного будинку, чи строкатій підстилці у парку на зеленій траві, PROMENU допоможе вам влаштувати ідеальне дозвілля на природі.

Готуємо барбекю

Неможливо уявити собі справжній пікнік без ароматного барбекю. Щоб смажене м’ясо було соковитим, а овочі запашними, зверніть увагу на грилі від американського бренду Weber, які стануть ідеальними помічниками у приготуванні смачних страв. 

Грилі Weber

Також не забудьте про зручні та функціональні аксесуари. Щипці, форми, преси, спеціальні набори для бургерів — лише невелика частина інструментарію для гриля від GEFU.

Аксесуари для гриля GEFU

Подаємо напої

Прохолодна вода, соки та смузі — невіддільна частина будь-якого відпочинку на природі. Для поціновувачів пікантніших напоїв цей список можна урізноманітнити алкогольними коктейлями та молодим червоним або білим вином. І звісно, якщо подавати ці напої в особливому посуді, то насолода буде у два рази більшою.

Почнімо з колекції Riedel Winewings, в яку входять базові сортові бокали, що відмінно розкривають букети білих та червоних тихих вин. А якщо бажаєте додати яскравих барв до вашого сервірування — радимо звернути увагу на склянки  RAINBOW від Easy Life. Вони однаково чудово підійдуть як для води чи свіжих соків, так і для коктейлів.

Келихи Riedel

Сервіруємо фрукти та десерти

І куди влітку без свіжих фруктів та ягід?  Звісно, подаючи їх в креманках для десертів Aida MOSAIC, дизайн яких натхнений скандинавською мозаїкою. У цих неймовірних піалах десерти виглядатимуть по-справжньому апетитно.

Одні з найкращих ласощів для смакування на природі у літні спекотні дні — це морозиво. Ніжне, вершкове, з карамеллю, свіжими ягодами, фруктами чи шоколадом. Такий десерт заслуговує на особливу презентацію, тож обов'язково зверніть увагу на ефектні креманки Pozzi Milano.

Креманки Pozzi Milano

Збираємося на пікнік

Для зручності та ефективної організації простору на пікніку вам обов'язково знадобиться якісний посуд для зберігання. Наприклад, бренд GEFU пропонує надійні герметичні контейнери, які забезпечать максимальну зручність транспортування продуктів. Такі ємності оснащені зручними кришками, які надійно захищають вміст від проливання та зберігають аромат і смак страв.

Посуд для зберігання GEFU

І не забудьте про термопосуд

Ще один важлива деталь, яку необхідно враховувати, вирушаючи на пікнік, це збереження температури страв та напоїв, які ви берете з собою. В цьому вам допоможе якісний термопосуд та ланчбокси від GEFU, LEKUE та CONTIGO.

Термокухлі CONTIGO здатні зберігати напої холодними приблизно до 12 годин, а гарячими — до 5 годин. Вони неймовірно зручні у використанні завдяки системі блокування кришки, що запобігає проливанню. Спеціальні сумки та ланчбокси LEKUE — це не лише стильне, а й практичне рішення для транспортування готових страв та різноманітних продуктів.

Термокухлі CONTIGO та ланчбокси LEKUE

Нехай ваш літній пікнік на свіжому повітрі буде неповторним та запам’ятається надовго! Насолоджуйтесь смачною їжею, природою навколо та чудовим настроєм разом із посудом від найкращих брендів, а ми вам в цьому завжди раді допомогти.

Поділитися
Читайте по темі
Читайте також