0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

8 березня: подаруйте коханим жінкам незвичайну кулінарну мандрівку разом з ProMenu|Сервіро

08 квітня 2017

Прийшла довгоочікувана весна, а з нею і свято кохання, ніжності і краси 8 березня. Напевно багато чоловіків задумується над тим, чим же здивувати своїх коханих жінок. Сьогодні ми розповімо вам, як створити романтичну атмосферу, потішити кохану і виразити свої почуття незвичним чином – на мові кулінарії. Прямуємо в гастрономічну навколосвітню мандрівку…

                                

Що приготувати до свята 8 березня: снідаємо, обідаємо і вечеряємо в різних куточках планети

Ми підібрали кілька варіантів швидких, простих і неймовірно смачних страв, які не залишать байдужою вашу другу половинку.

Сніданок у Франції. Щоб створити настрій на весь день, скористайтеся ідеєю романтичних французів і подайте сніданок у ліжко коханій. Хрусткі круасани чудово доповнить ароматна кава Danesi. Щоб подача була вишуканою і незвичайною, розмістіть все на оригінальній і зручній таці-подушці Bosign.

                                 

Обід в Іспанії. Темпераментні іспанці знають, як заволодіти серцем жінки раз і назавжди. Трохи запозичивши у них кулінарний досвід, можна приготувати неймовірно смачний і одночасно простий суп – гаспачо. Ця страва складається зі звичних нам овочів, основне завдання – правильно перемішати всі інгредієнти. Для цього слід скористатися блендером Unold, щоб структура страви була однорідною і густою. Приготуйте і подайте свій кулінарний шедевр у диво-каструльці Emile Henry, яка відрізняється яскравим дизайном і зручною формою. Швидко, просто і ну дуже смачно!

                                 

Вечеря в Італії. Більшість жінок просто обожнює італійську кухню, тому відповідь на питання «який салат приготувати до 8 березня ?», не витративши багато часу і сил, очевидна, – це капрезе. Правильно нарізані за допомогою ножів Joseph Joseph скибочки сиру і свіжих помідорів, заправлені соусом на основі оливкової олії і базиліку, – справжнє задоволення для гурманів. На гаряче можна подати пасту з будь яким соусом – залежно від уподобань вашої коханої, це може бути карбонара, болоньєзе, вершкова заправка з куркою і грибами або соте з морепродуктів. Італійці не обмежують себе у виборі інгредієнтів для соусів.

Для сервірування скористайтеся оригінальним посудом для салатів або стильними піалами Emile Henry чи Guzzini. Така подача буде не тільки незвичайною, але й дуже практичною. 

                                

Зустрічайте весну, святкуйте 8 березня і тіште коханих разом з ProMenu|Сервіро!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити