0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Ідеї подарунків для квіткового настрою

03 березня 2023

З приходом весни природа навколо оживає, а люди відчувають прилив енергії та створюють нові проєкти. Весною хочеться змінювати життя на краще. Нерідко ремонти в оселях розпочинають саме у цю пору року. Словом, життя сповнюється оптимізму і надії на світле майбутнє, яке обов'язково настане. Ще весна асоціюється з ніжністю, тюльпанами, подарунками, жіночими усмішками та обіймами вдячності. Підготували для вас ідеї, чим можна потішити найдорожчих на 8 Березня. 

Б'юті штучки 

Органайзери для косметики Joseph Joseph допоможуть акуратно зберігати косметику, кісточки та інші засоби для макіяжу. Компактні на декілька відділень чи великі зі знімним дзеркалом — обирайте ідеальний для себе варіант. Дзеркало електричне Babyliss BEAUTY — мастхев для кожної жінки! Воно двостороннє, а тому з одного боку має 10-кратне збільшення. За бажанням можна ввімкнути підсвічування, яке працює від батарейок.

Створюйте зачіски легко з професійним феном Pro Silence Volume BaByliss зі швидкістю повітряного потоку 90 км/год. Дивовижну завивку ви гарантовано отримаєте з автоплойкою Babyliss CURLING IRON, якою легко користуватися і яка до того ж має привабливий колір "рожеве золото". Або ж обирайте випрямлячі з якісними керамічними пластинами з турмаліновим покриттям, які особливо бережно контактуватимуть з волоссям. 

Для весняних букетів 

Квіти сповнюють оселю ароматом свіжості, а щоденна турбота про них приємна і зовсім не завдає клопоту. Обирайте вази LSA WICKER, які безпрограшно підкреслять інтер'єр вітальні чи спальні, кольорові зелені та коричневі вази ASA Selection чи прозорі фігурні вази Aida TULIP VASE, назва яких говорить сама за себе — для тендітних тюльпанів. Увесь асортимент ваз можна переглянути за посиланням. 

Красиво та корисно 

Не прогадаєте, якщо подаруєте їй багатофункціональний свічник ASA Selection. На нього можна поставити чотири вузькі чи широкі свічки — і цей елемент декору стане улюбленим під час романтичних вечорів удвох. 

А ще про ваші щирі почуття допоможуть розказати наші фірмові свічки з ніжними назвами «А ти моє серденько», «Цінуймо кожну хвилину», «Настрій: вечеря при свічках». Обирайте з-поміж різних ароматів: лимонний пиріг, бананово-горіховий хліб, альпійський бальзам, ялиця або гарячий яблучний пиріг. Пропонуємо натуральні соєві свічки в об’ємі 40 г та 100 г. 

Для соків, компотів і не тільки 

Весняний настрій можна відсвяткувати обідом чи вечерею з оновленим меню: додайте салатів зі свіжими овочами, запечену рибу за новим рецептом чи приготуйте звичні м’ясні страви, але з іншими спеціями та гарніром. Для сервірування вдало підійде порцеляновий посуд Arzberg JOYN у ментоловому, білому чи сірому кольорі. 

Ще зовсім трохи та можна починати готувати компоти зі свіжих фруктів та ягід. Саме для освіжаючих напоїв пропонуємо склянки та глечики з колекції Ichendorf ANIMAL FARM. Всередині кожного виробу знаходиться фігурка тварини з кольорового скла. Оригінальний подарунок, який буде приносити задоволення навіть під час пиття звичайної води.  

А для грайливого настрою подарувати набір келихів для "Маргарити" чи "Дайкірі" від Riedel або ж для мартіні від Schott Zwiesel. А також зверніть увагу на новинку від Laura Ashley — келихи для джину та для шампанського із колекції GLASS COLLECTABLES. 

Іншими популярними подарунками є книги про самовдосконалення, квіти у горщиках, термопляшки для активного відпочинку на свіжому повітрі та інші предмети, що допоможуть насолоджуватися приємними весняними днями. У будь-якому випадку, весна — чудовий час, щоб зробити щось приємне для себе або своїх близьких. Тому не гайте часу, обирайте найкраще у PROMENU! 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити