0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Форми для запікання Emile Henry: готуємо смачно, сервіруємо ефектно

27 березня 2017

Багаті насичені кольори побачить художник, правильну практичну форму помітить дизайнер і, звичайно ж, дивовижний смак соковитої ароматної приготованої страви гідно оцінить повар … І всі вони будуть праві, бо бачать різне в єдиному – кераміка Emile Henry багатогранна і багатофункціональна. Приходьте в магазини ProMenu|Сервіро, у нашій мережі представлений широкий вибір різних форм для запікання цієї французької марки. Експериментуйте разом з посудом Emile Henry, і ви завжди будете задоволені результатом: ніжною, соковитою, смачною і на диво ароматною приготованою стравою.

Що можна приготувати у формах Emile Henry

Приготуйте правильний м’ясний, рибний або картопляний гратен з хрумкою рум’яною шкоринкою і добре пропеченою, проте соковитою начинкою. Невелика керамічна форма Emile Henry ідеально підійде для солодкого гратена на десерт. Для начинки можна взяти малину, полуницю, додати горіхи або покришити бісквіт. Золотиста шкоринка буде ідеальною, якщо полити страву збитими з цукром яєчними білками.

Приготуйте традиційну запіканку або соковиту лазанью, додайте до начинки кабачки, гриби, картоплю або будь-які інші улюблені у вашій родині інгредієнти.

Можна поекспериментувати і запекти у великій формі Emile Henry класичну грецьку мусаку. Нижнім шаром викласти баклажани з оливковою олією, далі – подрібнену баранину з помідорами і щедро полити страву соусом бешамель. Завдяки достатньо високим бортам форми Emile Henry така соковита страва не буде розтікатися і рівномірно пропечеться в духовці.

Невелика керамічна форма Emile Henry чудово підійде для приготування улюбленого багатошарового десерту тірамісу чи будь-якого іншого смаколика – фантазія не обмежена.

У чому незаперечні переваги кераміки Emile Henry:

  • використання натуральної термостійкої глини, кожна форма вкрита глазур’ю і з зовнішнього, і з внутрішнього боку, що надає їй особливої міцності;
  • матеріал стійкий до перепадів температур (витримує температуру від -20 °C до +250 °C), форми Emile Henry однаково ефективно можна використовувати в духовці, мікрохвильовій печі і класти в морозильну камеру;
  • кераміка Emile Henry рівномірно розподіляє і зберігає тепло, дозволяючи повільно і делікатно пропікати страву з усіх боків;
  • кераміка не боїться інтенсивного механічного впливу: на глазурі не залишаються подряпини від ножа чи виделки;
  • натуральна глина не містить кадмію, нікелю і свинцю, що є запорукою приготування справді здорової їжі;
  • форми не вимагають особливого догляду, численні мийки в посудомийних машинах не впливають на колір і блиск глазурі;
  • окрім функціональності, форми для запікання Emile Henry – це ще й чудова окраса сервірування. Приготовану в кераміці Emile Henry  свіжоспечену страву можна подавати одразу до столу.

М’ясо, риба, овочі, десерти… Запікайте все, що любите, комбінуйте, поєднуйте і експериментуйте з інгредієнтами. Не обмежуйте політ кулінарної фантазії. Будь-яка страва, приготована в керамічній формі Emile Henry, божественно смакує, апетитно виглядає та ще й ефектно доповнює сервірування столу.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити