Рус
Укр
loader
background card img
Статті

GEFU — якість та вишуканість у кожній деталі

27 Вересня 2024

Категорії

Приготування домашніх страв відкриває безмежні можливості для реалізації власної креативності. Але для того, щоб проявити себе на повну, потрібно мати кухонне приладдя високої якості. Цього разу ми познайомимо вас з брендом GEFU, в асортименті якого можна знайти все необхідне для кухні: від ємностей для зберігання до кондитерських аксесуарів.

Про бренд GEFU

Сьогодні GEFU —  це одна з найкращих німецьких мануфактур, що виробляє високоякісні кухонні аксесуари для будь-яких кулінарних завдань. Бренд має шалену популярність не тільки в Німеччині, а й в усьому світі. Як професійні шефи, так і кулінари-ентузіасти відмічають виключну якість, довговічність, зручність та дизайн продукції GEFU.

Історія та Місія

Шлях бренду розпочався у 1943 році. Тоді, в невеликому містечку Еслое на заході Німеччини, брати Функе заснували компанію GEFU та сконцентрувалися виключно на виробленні кухонних інструментів для приготування. В ранній асортимент бренду входили прості вироби з нержавіючої сталі, терки, картоплечистки та млини для подрібнення продуктів FLOTTE LOTTE®. Але по-справжньому шалену популярність GEFU приніс Рудольф Шиллхайм та його креативні ідеї. Він наголошував на тому, що приготування їжі має приносити задоволення від процесу, має бути легким та доступним кожному. Саме це і стало новою місією бренду: створювати ергономічне, високоякісне та довговічне кухонне приладдя для будь-яких кулінарних завдань.

Цінності та Принципи  

Ключові цінності GEFU: 

  • дотримання високих стандартів якості у власній продукції;
  • створення простих, ергономічних, простих та одночасно багатофункціональних кухонних інструментів;
  • постійне прагнення до самовдосконалення, пошук нових технологій, матеріалів, форм та рішень для кухні;
  • турбота про навколишнє середовище, використання безпечних для екології матеріалів у своїй продукції;
  • надання високоякісного сервісу кожному клієнту.

Чому обирають GEFU? 

GEFU — це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт на кухні й віддає перевагу швидкому та ефективному приготуванню страв. Це надійний бренд з багатою історією, продукції якого віддають перевагу кулінарні ентузіасти у понад 47 країнах в усьому світі. Інструменти для готування GEFU вирізняються своєю довговічністю, функціональністю, надійністю та універсальним, позачасовим дизайном. 

Унікальні Особливості Продукції

Одна з ключових особливостей кухонного приладдя GEFU — використання надійних, довговічних та екологічно безпечних матеріалів. Продукція бренду не містить Бісфенол А (BPA), хімічну речовину, яку зазвичай використовують у процесі виготовлення пластикових виробів, що може вимиватися з поверхні та потрапляти у напої та їжу під дією високих температур. Скляна продукція GEFU виробляється з міцного, термостійкого та безпечного для контакту з продуктами боросилікатного скла, що витримує температуру понад 300°C. 

Переваги порівняно з конкурентами

Ключові переваги кухонних інструментів GEFU у порівнянні з конкурентами: 

  • простий, ергономічний та функціональний дизайн продукції;
  • екологічне виробництво;
  • широкий асортимент кухонних інструментів для будь-яких завдань;
  • надійність та довговічність продукції;
  • простота у догляді.

Продуктовий асортимент GEFU

Асортимент бренду налічує понад 700 різновидів кухонних інструментів. В PROMENU ви можете купити товари GEFU, яким віддають перевагу поціновувачі домашньої кухні в усьому світі: від щипців для барбекю до френч-пресів.

Кухонне приладдя   

Зручність, функціональність та естетичність. В асортименті GEFU ви знайдете все необхідне для комфортного нарізання, подрібнення, оброблення та зберігання продуктів: 

  • терки;
  • преси;
  • овочерізки;
  • щипці;
  • подрібнювачі;
  • часничниці;
  • ємності для зберігання;
  • обробні дошки;
  • тощо.

Інструменти для готування 

Відкрийте для себе нове задоволення від приготування улюблених страв з цими товарами від GEFU

  • миски;
  • преси для бургерів;
  • кондитерський інвентар;
  • кухонні ножі;
  • френч-преси;
  • кавоварки;
  • тощо. 

Інноваційні Технології та Дизайн

Численні позитивні відгуки на GEFU стверджують, що серед інших виробників кухонного приладдя, товари бренду відрізняються своїм універсальним, сучасним та ефектним дизайном.

Відгуки GEFU

Неперевершений стиль продукції визнають не лише прихильники бренду в усьому світі, а й професіонали індустрії. У 2024 році GEFU стали лауреатами премії German Brand Award в категорії кухонного приладдя та побутової техніки за видатну якість, інноваційність, довговічність та дизайн виробів. 

Якість і Надійність  

Кухонні інструменти GEFU — це вироби, на які ви можете покластися. Асортимент бренду уособлює знамениту на весь світ німецьку якість та прискіпливу увагу до кожної деталі. Ножі, ємності для зберігання, подрібнювачі, терки та інше приладдя проходить численні перевірки якості на кожному етапі виробництва. GEFU створюють високоякісний кухонний інвентар, що зберігатиме свою функціональність протягом тривалого часу навіть при інтенсивному щоденному використанні. 

Матеріали та технології виробництва   

У виробництві своєї продукції GEFU використовують екологічно безпечні, високоякісні матеріали: нержавіюча сталь, боросилікатне скло з підвищеним термозахистом та BPA FREE пластик. Кожний кухонний інструмент абсолютно безпечний для контакту з їжею. Вироби з боросилікатного скла витримують екстремальні температури, підходять для використання у мікрохвильовій печі, у духовці, у морозильній камері, а також безпечні для миття у посудомийній машині.  

Гарантії та Стандарти Якості

Купуючи кухонний інвентар GEFU, ви можете бути впевнені, що віддаєте перевагу якісним та довговічним товарам. На всю свою продукцію бренд пропонує 5-річну гарантію.

Контроль Якості та Тестування

Всі товари GEFU проходять ретельну перевірку якості на кожному етапі виробництва. Щоб досягти максимальних результатів, кухонний інвентар випробовують тривалими екстремальними навантаженнями: температурою, тиском, механічним навантаженням. Продукція GEFU проходить не лише внутрішню перевірку, а й зовнішню. Під контролем TÜV Rheinland кухонні інструменти додатково тестують на безпечність, експлуатаційні властивості, зручність використання та гігієнічність.

Доступність

Якщо вам необхідні надійні кухонні інструменти, що здатні максимально спростити щоденні рутинні кулінарні завдання, а також зробити приготування страв легким та захопливим, тоді GEFU — це ваш ідеальний вибір. Детальніше ознайомитися з асортиментом та придбати приладдя й аксесуари для кухні GEFU ви можете у PROMENU прямо за цим посиланням.

Поділитися
Читайте по темі
Читайте також