0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

It`s time: святкове сервірування

14 грудня 2023

На Різдво та Новий рік за традицією влаштовують домашній гастрономічний фестиваль — у кожного він має свої особливості та розмах. Меню вражає різноманіттям смаків та вишуканістю страв. Спробуємо зробити репетицію святкової вечері, уявивши найпопулярніші страви та їх подачу.

Розпочнемо з закусок

Канапки з лососем подамо на овальному блюді Aida Passion: біла порцеляна виконає свою основну функцію класичної основи, при цьому візуально не перетягне на себе ковдру, а навпаки віддасть всю славу від уваги саме червоній рибі.

Фісташки, кукурудзяні снеки та оливки помістимо в менажницю з трьома відділеннями Nerthus. Можна поєднати в ній інші види закусок і навіть солодощі.

Переходимо до делікатесів

А саме до червоної ікри. Ми подали би її в скляній ємності Vidivi TORCELLO, що має ложечку та спеціальну чашу для льоду, який обов'язково повинен охолоджувати ікру знизу.

Хто любить морепродукти так як ми, той буде в такому ж естетичному захваті від симпатичних форм для равликів Revol. Є на 6 і на 12 равликів, якщо гостей буде багато можна поставити два менших блюда по одному в протилежні частини столу.

Основною стравою може бути запечена качка з апельсинами, індичка, мʼясний рулет чи будь-яка веганська страва (хоча насправді ідей ще більше). Нам важливо, щоб ви знали, що для кожної задумки в нас є готове сервірувальне рішення. Залишаємо щедрий список тарілок, які можуть знадобитися вам для подачі:

Що на десерт?

Штолен, панетоне чи торт? Ми оберемо торт і подамо його на блюді ASA Selection GRANDE. А цукерки та ароматні мандарини з ананасом розставимо на скляних блюдах Vidivi BANQUET (в наборі одразу 3 розміри, тому можна використати навіть як етажерку).

З чим визначитись важче, то це з келихами для шампанського. Розриваємось серцем між новинкою — яскравими келихами LSA Gems та класичними прозорими келихами круглої форми Schott Zwiesel TASTE. Хоча зачекайте… Згадали про колекцію Laura Ashley GLASS COLLECTABLES і тепер вибір зробити ще важче… Потрібна ваша допомога!

До речі, для глінтвейна в нас однозначно є келихи-переможці — це різнокольорові La Rochere ABEILLE. Пряме попадання в серденько!

Столові прибори оберемо серед святкових наборів у сталевому відтінку WMF SENTIC і Mepra DIAMANTE або в золотистому кольорі Sambonet Retail TAORMINA.

Так ми уявили святкову вечерю і сподіваємося надихнули вас зустрічати Різдво і Новий рік затишно та красиво.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити