0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Wilfa. Новий бренд дрібної побутової техніки

16 лютого 2024

Нашу родину брендів поповнює норвезький виробник побутової техніки Wilfa! Новий бренд відтепер представлений у наших магазинах, де ви можете детальніше розглянути техніку та поспілкуватися про різні моделі з нашими досвідченими консультантами. А тим часом ділимося цікавою інформацією про новинки у цьому блозі. Гортайте до самого кінця і дізнавайтесь корисне!

Асортимент Wilfa

ПРО БРЕНД

Wilfa — це норвезький бренд дрібної побутової техніки, який було засновано в 1948 році. За понад півстоліття компанія досягла того рівня професіоналізму, що стала однією з провідних у виробництві дрібних електротехнічних виробів у скандинавських країнах. Додаткову популярність у світі бренду приносить співпраця з відомим пекарем-кондитером, кулінарним блогером з півмільйонною аудиторією Едом Кімбером. Вражає!

Чайники Wilfa

Сильні сторони:

  • якість та надійність продукції, що підтверджують 5 років гарантії на техніку
  • численні нагороди
  • інновації та технології
  • сучасний скандинавський дизайн: продуманий мінімалізм
  • впізнаваний європейський бренд на рівні Graef, Cuisinart, Electrolux
  • еко-френдлі підхід: підтверджено сертифікатом Ecolighthouse certificate 2020.

Сертифікати Wilfa

До речі, турботливий підхід до навколишнього середовища є надзвичайно важливим для Wilfa. З кожним роком бренд використовує все менше пінополістиролу в упакуванні, замінюючи його картоном. При цьому, якщо без пластику не обійтись, то перевага віддається не новому, а переробленому матеріалу.

А тепер детальніше про асортимент!

ЕЛЕКТРИЧНІ ЧАЙНИКИ

Представлені трьому моделями:

Wilfa Format WSDK-2000B у чорному кольорі

Окрім незвичного дизайну, тут приваблює база, що обертається на 360° — дуже зручна функція, яка не часто зустрічається серед брендів. Також з переваг можемо назвати наявність декількох ступенів нагрівання води: 40°C, 70°C, 80°C, 90°С і 100°С, а також функцію збереження тепла впродовж 25 хвилин.

Чайники Wilfa

Wilfa Tea Maker TM1-1500S у сірому кольорі

Цей чайник не лише гріє воду для чаю, а й готує його. Засипте листя в спеціальний відсік, оберіть режим й дочекайтесь сигналу: чайник сповістить вас про те, коли чай буде готовий.

Чайники Wilfa

Wilfa Spring WKR-2000B у чорному кольорі

Приваблює чорний матовий колір та деревʼяна ручка. На перший погляд, прилад схожий скоріше на глечик чи термос, проте це сучасний електричний чайник, що додасть норвезького стилю на кухні. 

Чайник Wilfa

ТОСТЕР

Тостер на 2 слоти Wilfa Classic СТ-1000 у чорному кольорі

Максимально стильний дизайн для сучасної кухні, 2 програми: розігрівання та розморожування. Традиційно, з піддоном для збору крихт та функцією легкого підйому готових скибочок.

Тостер Wilfa

ВАФЕЛЬНИЦІ

Вафельниця електрична Wilfa Gaufres BW-1000B у чорному кольорі

Відповідає за смачні сніданки хоч кожного ранку! За одну просмажку можна приготувати 2 бельгійські вафлі. Антипригарне покриття, світловий індикатор, 5 ступенів просмажування — все продумано!

Вафельниця Wilfa

Вафельниця електрична Wilfa WM-623-BELL у сірому кольорі 

З її допомогою можна приготувати вафлі у формі серця! Прилад має вентиляційні отвори, через які волога виходить назовні, а всередині залишаються хрусткі вафлі. А також регульований термостат, який дозволяє отримати як світло-золотисту, так і румʼяну скоринку. 

Вафельниця Wilfa

ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ

Аерофритюр Wilfa Crispier Air Fryer AF1B-35 у чорному кольорі

Аерофритюрниця використовує повітря, щоб отримати такий самий хрусткий результат, як і при смаженні в олії, але без неї! Ідеально для солоних і навіть солодких страв.

Аерофритюр Wilfa

Апарат су-від Wilfa Sous Vide Stick SVS-1200S у чорному кольорі

Прилад для су-від, також відомий як субвакуумний прилад, призначений для готування їжі методом су-від, або вакуумної кулінарії. Він регулює температуру води з точністю до десятих градуса і дозволяє готувати їжу в спеціальних пакетах або банках при низьких температурах протягом декількох годин або навіть днів. Прилади для су-від широко використовуються в ресторанах та вдома. Вони дозволяють досягти точної температури готування і зберегти соковитість та смак страв. Також можуть використовуватися для маринадів.

Су-від Wilfa

ВАКУУМАТОРИ

Ці прилади використовуються для герметичного пакування та зберігання різних продуктів, якщо їх не вживають одразу. Ми представляємо дві моделі вакууматорів:

Vacuum Sealer VS-0812B у чорному кольорі — для простіших завдань;

Вакуумний пакувальник Wilfa

Vacuum Sealer VS-0824S у сірому кольорі — для складніших, які містять програми для сухої та вологої їжі, а також програму маринування.

Вакуумний пакувальник Wilfa

До вакууматорів можна одразу придбати набір пакетів розміром 20x30 см або ж набір рулонів, з якими ви самі зможете визначати довжину полотна залежно від розміру продукту. 

Розповіли вам усе, проте впевнені, що найкраще про техніку Wilfa ви дізнаєтесь під час користування нею. Бажаємо цікавих кулінарних експериментів і чекаємо ваших відгуків в Instagram!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити