Рус
Укр
loader
background card img
Новости

Розіграш подарунків до Дня Народження

6 Вересня 2024

Категорії

Настав час святкувати день народження! 

PROMENU виповняється 21 рік, і на честь цього ми підготували для вас спеціальний розіграш з приємними призами від мережі. Солідна дата — солідні подарунки, тож не пропустіть можливість виграти набір посуду для приготування, сковороди, блендери або чайники від KitchenAid.

Перелік призів: 

Подарунки від PROMENU

Щоб взяти участь в розіграші потрібно зробити всього два прості кроки:  

  1. Оформити онлайн замовлення або зробити офлайн покупку на суму від 3000 гривень в період з 09 вересня по 22 вересня 2024 року.
  2. Зареєструвати чек (онлайн замовлення реєструє оператор кол-центру після отримання замовлення, а офлайн чеки реєструє продавець-консультант прямо на касі). 

Переможці розіграшу будуть вибрані 24 вересня 2024 року о 15.00 на нашій сторінці в Instagram. Вручення призів відбуватиметься протягом двох тижнів після оголошення результатів. Місце та час вручення будуть погоджені безпосередньо з переможцями. 

Дякуємо за вашу підтримку протягом всіх цих років і бажаємо удачі у розіграші! 

Деталі розіграшу: 

  • незареєстровані чеки не беруть участь у розіграші; 
  • один клієнт може зареєструвати тільки один чек для участі у даному розіграші; 
  • у випадку не гарантійного повернення товару із зареєстрованого чека, такий чек не бере участь у розіграші;  
  • у випадку не гарантійного повернення товару із зареєстрованого чека, який брав участь у розіграші, та отримав приз, клієнт-переможець зобов'язаний буде повернути й товар, і отриманий приз також; 
  • під призом мається на увазі продаж товару клієнту за 1.20 грн. 

Також ми пропонуємо нашим підписникам у соцмережах виставити контент з використанням наших товарів і відмітити сторінку PROMENU в інстаграм. За відмітку гарантовано надамо 10% знижки на наступну покупку, а 5 найкращих отримують від нас 21% знижки. Знижка не обмежується і сумується з іншими.

Поділитися
Читайте по темі
Читайте також