0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

PROMENU — переможець GIA Global Innovation Retail Excellence 2020

08 травня 2020

23 квітня в Америці була проведена церемонія оголошення переможців 2020 GIA Global Innovation Retail Excellence. Вперше в історії це відбулось в режимі LIVE Stream внаслідок COVID-19. Серед 32 національних переможців з 30 країн незалежним професійним журі було обрано абсолютних переможців Global Honorees for Retail Excellence, серед яких українська мережа магазинів PROMENU.

Переможці цього року (The Global Honorees):

  • Ukraine — PROMENU by MIRS Corporation
  • Thailand — Central Department Store
  • Australia — Few and Far
  • United Arab Emirates — Tavola
  • Japan — Isetan Shinjuku
  • Argentina — Reina Batata Bazar Boutique

Крім того, було присвоєно премію Мартіна М. Пеглера мережі магазинів Sibler AG зі Швейцарії за досконалість у візуальному мерчандайзингу, а gia Digital Commerce Award, за досконалість в Інтернет-роздрібній торгівлі — In&Out Cooking з Португалії.

 «Більш ніж 25-річний досвід і знання корпорації MIRS дозволяють допомагати нашим клієнтам знаходити необхідні товари для кухонного та домашнього побуту. Наша місія й основна мета бізнесу: пропонувати комплексні рішення для створення унікального домашнього простору з високим рівнем комфорту для кожної української сім’ї. Ми не продаємо, а допомагаємо зробити кращий вибір для покупки. Для мене велика гордість, що саме PROMENU отримало цю нагороду» — дав коментар Олег Михайленко, власник та генеральний директор Корпорації MIRS.

 «Неможливо переоцінити важливість цієї нагороди для нашої компанії, команди PROMENU та для індустрії роздрібної торгівлі українського ринку в цілому. Найвища нагорода IHA Global Innovation Awards дійсно як Оскар, тільки у світі Retail. Саме PROMENU стала першою українською мережею магазинів, яка отримала це почесне визнання на світовому рівні за весь час існування премії. Наш новий формат — PROMENU Emotion point, саме про позитивні емоції наших клієнтів і їхніх рідних, про фан та легкість в щоденних домашніх справах. Адже завдяки нашим клієнтам ми змінюємося і стаємо кращими!» — коментує отримання премії Олена Ворожейкіна, керівник мережі PROMENU.

Нагорода Global Honorees for Retail Excellence присвоюється кращим роздрібним форматам у сфері продажу товарів для дому у всьому світі, як відкрите та офіційне визнання на міжнародному рівні.

The International Housewares Association (IHA) та The Inspired Home Show створили програму gia Excellence in Retail у 2000 році для сприяння інноваціям і досконалості в сфері роздрібної торгівлі товарів для дому по всьому світу. З моменту запуску програми gia, було нагороджено понад 460 лауреатів роздрібної торгівлі з 48 країн на шести континентах.

Мережу PROMENU було висунуто на цю премію престижним світовим виданням з Великобританії у сфері посуду та товарів для дому KitchenWare International.

Конкурс побудовано на дворівневому, національному і глобальному рівнях, в якому номінантів оцінюють в наступних категоріях:

  • Загальна місія, бачення та стратегія;
  • Формат та дизайн магазину;
  • Візуальний мерчандайзинг, обладнання та вітрини;
  • Маркетингові прояви та промоції;
  • Обслуговування клієнтів та навчання персоналу;
  • Інновації.

Мережа магазинів PROMENU є частиною корпорації MIRS. Корпорацію було засновано у 1992 році, як дистриб’ютора побутової техніки, посуду, меблів для дому, готелів і ресторанів. Брендовий портфель налічує понад 150 європейських брендів, багато з яких ексклюзивно представлено в Україні.

PROMENU — мережа магазинів товарів для кухні та дому, заснована у 2012 році. На сьогодні мережа налічує 15 магазинів у 4-х найбільших містах України: Одесі, Києві, Львові та Дніпрі. Інновація PROMENU для українського ринку полягає в ефективному і збалансованому поєднанні важливих складових роздрібної торгівлі та створенні унікальної омніканальної бізнес-моделі у сфері посуду і предметів домашнього використання преміального рівня.

 

 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити