0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Руйнівники міфів: міксери KitchenAid

23 квітня 2020

KitchenAid — один з найпопулярніших брендів кухонної техніки. Для багатьох він вже став синонімом будь-якого міксера чи блендера. Це дійсно не лише потужні та мультифункціональні, а ще й неймовірно стильні та соковито-яскраві девайси для кухні. Домашня випічка, паста, смузі, морозиво, та взагалі будь-що, що підкаже вам ваша фантазія.

Але за такою шаленою популярністю бренду криється дуже багато міфів та взагалі невірних фактів. PROMENU вирішили зібрати декілька із них і назавжди розвіяти всі ваші сумніви. Тож почнемо безжально руйнувати міфи про KitchenAid.

Високе споживання енергії не означає, що ваш міксер буде потужним. Пояснюємо на прикладі моделей KSM125E і KSM175E. З об'ємом чаші 4,8 літра, вони можуть замісити 2,2 кг дріжджового тіста; 2,7 кг бісквітного тіста; 12 яєчних білків. А якщо перевести це в готові продукти, за 300 Вт потужності та чашу 4,8 літра, ми отримаємо 5 піц діаметром 35 см та цілих 108 печеньок. Ось, що означає потужність.

Планетарний міксер можна використовувати не тільки для замішування тіста. Одна з унікальних особливостей техніки KitchenAid — універсальний передній привід. Купуючи один міксер, ви можете створити цілий кухонний центр та безмежно розширювати його можливості за допомогою різних насадок. Перетворити свій планетарний міксер на овочерізку, соковижималку, машину для приготування морозива, або систему для створення домашньої пасти.

Ще один міф обертається навколо пластикових глечиків KitchenAid. Саме слово «пластик» у багатьох людей не викликає довіри, а дарма. Пластикові глечики стаціонарних блендерів KitchenAid зроблені з полікарбонату, найміцнішого на світовому ринку прозорого матеріалу, який у 250 разів міцніше скла. В них можна змішувати як гарячі, так і холодні продукти. Матеріал буде зберігати всі свої властивості при температурі до 140ºС. Полікарбонат не містить шкідливих речовин, не впливає на смак продуктів, а термін експлуатації сягає 15 років.

KitchenAid — це дійсно потужні та багатофункціональні помічники на кухні, якість яких перевірена часом. Обирайте найкраще, готуйте із задоволенням та не довіряйте міфам.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити