0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Сервіруємо романтичний стіл до Дня закоханих

09 лютого 2023

Особливий зимовий день, коли романтикою пронизана кожна секунда. Святковий сніданок, святковий обід і надзвичайно урочиста вечеря на двох. До Дня закоханих ми зібрали ідеї для романтичного сервірування столу, яке підкреслить естетику щасливих моментів удвох. 

Стриманий білий 

Класичний білий посуд — це завжди безпрограшний варіант. Колекції Aida PASSION чи Rosenthal Loft створені, щоб передати весь спектр кольорів святкових страв. Лише уявіть на білосніжних тарілках соковиті стейки чи шматочки "червоного оксамиту"!

Якщо чисто білий — занадто просто для вас, імпровізуйте з посудом Arzberg JOYN з незначними рельєфними лініями у ментоловому чи сірому відтінках. Будьте певні, легка хвилястість форми й спокійні відтінки не порушать достатньо стриманий стиль вечері, а лише додадуть цікавості. 

Квіткові мотиви  

А можливо цьогоріч вам хочеться барвистих принтів? Цілих три колекції англійського бренду Laura Ashley створені, щоб виконати це бажання. Пропонуємо серію бежевих тарілок WILD CLEMATIS, темно-синього та білого посуду зі зображенням великої квітки HERITAGE, а також різноманітних предметів сервірування із надзвичайно популярної колекції BLUEPRINT.  

Гра контрастів 

Що ми скажемо, якщо визначитися з кольорами важко? Порадимо посуд Steelite CRAFT. Виготовлений у стилі hand made із дзеркальним глянцевим покриттям у різних кольорах. Рожева серія RASPBERRY — для неї, а, наприклад, GREEN чи BLUE — для нього. Колекції легко поєднуються між собою, і важко стриматись, щоб не побажати такої ж простоти поєднання двох особистостей у парі. 

І якщо говоримо про насичені відтінки, згадаймо про загадковий нідерландський посуд бренду Dutch Rose Amsterdam та його колекції ORGANIC і SERENITY. У серії не лише тарілки, а ще й високі глечики з товстими стінками та піали. 

Столові прибори 

Подбайте про вишукані столові прибори на святковому столі. Набір Sola LIMA, який став хітом серед наших клієнтів, це не лише швейцарська якість, а й приголомшливий дизайн. Хоча це стосується і набору Sola Switzerland KYOTO та інших цього бренду, адже всі елементи продумані до дрібниць: форма, довжина, відтінок металу. Окремо потурбуйтеся про все необхідне для десерту — у наборі Sola Switzerland ALPHA є десертні виделки, кавові ложки та лопатка для торта.  

Для напоїв 

Якщо ваша половинка полюбляє міцні напої, рекомендуємо склянки для віскі Riedel ROCKS, келихи для коньяку чи для граппи Schott Zwiesel BAR SPECIAL. Для поціновувачів ігристого та звичайного вина у нас є неперевершена нова колекція келихів Zwiesel Glas JOURNEY. Їхня особливість — у рельєфній ніжці, яка додає неабиякий шарм вашій вечері. 

Сервірування романтичного столу заслуговує окремої уваги, а особливо якщо ви святкуєте День святого Валентина разом вперше. Бажаємо яскравих емоцій і ніжних спогадів про цей день. 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити