Рус
Укр
loader
background card img
Статті

Wilfa — готуйте, як професіонал

12 Серпня 2024

Категорії

Домашня випічка — це не тільки смачно та корисно, а ще й захопливо та весело. Це особливий процес, під час якого ви можете на повну розкрити свою креативність та фантазію. Крім цього, десерти, приготовані вдома, будуть набагато кориснішими за покупні, і точно будуть відповідати вашим смаковим уподобанням. А якщо ви все ще думаєте, що домашня випічка це складно, то ми з радістю познайомимо вас з технікою Wilfa, що максимально полегшує процес приготування тіста та відкриває безліч можливостей для вашої креативності.

Wilfa техніка

Почнімо з того, що Wilfa — це техніка від справжніх кулінарних ентузіастів, розроблена в колаборації з професіоналами індустрії. Вона створена спеціально для тих, хто дійсно цінує домашній комфорт та пристрасно любить готувати. Кожна деталь, технологія та функція пристосовані для зручності використання у побуті та легкого досягнення професійних результатів. Крім цього, фірмовий скандинавський мінімалізм з простими формами та нейтральними кольорами пристроїв гармонійно впишеться у будь-який сучасний інтер'єр.

Планетарний міксер Wilfa Probaker Timer 

Один особливий пристрій, що дійсно виведе вашу домашню випічку на якісно новий рівень — це Wilfa Probaker Timer. Потужний планетарний міксер, з яким ви без жодних зусиль зможете приготувати будь-яке тісто.

Wilfa Probaker Timer оснащений системою замішування подвійної дії, яку розробляли у співпраці з командою професійних норвезьких пекарів. Чаша та гак для замішування обертаються одночасно, забезпечуючи максимальну продуктивність та ефективність процесу приготування тіста. Натхненням для цієї системи стали промислові машини, що, зазвичай, використовуються у пекарнях.

Wilfa техника

 

Одна з головних переваг Wilfa Probaker Timer — це його потужність. Модель оснащено двигуном постійного струму з технологією PMDC на 700 Вт та з автоматичним захистом від перевантаження. Такий тип двигуна, на відміну від моторів змінного струму, які використовують у більшості побутових пристроїв, набагато ефективніший та надійніший. Він забезпечує широку варіативність швидкостей та потужність, порівняну з комерційним хлібопекарським обладнанням.

Wilfa Probaker Timer

Варіативність насадок Wilfa Probaker Timer забезпечить легкість приготування будь-якого різновиду тіста та ідеальне змішування будь-яких інгредієнтів. В стандартну комплектацію входять: 

  • Подвійний віночок для збивання; 
  • гнучка насадка для збивання Flexi Beater; 
  • спіральний гак для тіста. 

За потреби ви можете розширити функціонал вашого Wilfa Probaker Timer за допомогою спеціального адаптера, що дозволить використовувати не лише стандартні насадки, а й інші інструменти Kenwood.

Wilfa Probaker tooladapter

Ручний міксер Wilfa

Якщо ви повний новачок у питаннях приготування домашньої випічки, то ручний міксер Wilfa Smooth Mix стане для вас ідеальним початком. Він легкий, компактний, зручний у використанні та відмінно підійде для приготування невеликих порцій та простих рецептів, як-от: бісквіти, рулети, чизкейк, тарти.

Wilfa Smooth Mix

Wilfa Smooth Mix дуже легко налаштувати для приготування конкретного виду тіста чи начинки. Міксер має потужний мотор, 5 режимів швидкості на вибір, а також імпульсну функцію, що впорається навіть з доволі тяжкими сумішами. В стандартну комплектацію входять віночки для збивання та гаки для тіста.

З Wilfa Smooth Mix ви з легкістю зможете відкрити для себе безмежне розмаїття домашньої випічки й готувати як прості, так і складні рецепти.

Wilfa Smooth Mix

Планетарний міксер Wilfa Probaker Timer та ручний міксер Wilfa Smooth Mix допоможуть вам з приготуванням домашнього хліба, смачненьких кексів, тартів, пирогів, ніжного зефіру, меренги, печива та ще безлічі інших десертів. Їхні потужні двигуни з легкістю впораються як зі збиванням ніжного крему, так і з замішуванням щільного, важкого тіста. Разом з Wilfa ви зможете щодня балувати себе та близьких авторськими, корисними та неймовірно смачними стравами.

Замовляйте Wilfa Probaker Timer та  Wilfa Smooth Mix на сайті й не забувайте підписатися на наші соцмережі. На вас чекатиме ще більше яскравого контенту, корисних рецептів та новин зі світу побутової техніки.

Поділитися
Читайте по темі
Читайте також