0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Зберігаємо продукти правильно: в холодильнику та без

25 січня 2023

Створювати затишок у домі — приємно. Для когось це означає стилізувати оселю в теплих бежевих тонах килимками з довгою шерстю біля ліжка чи дивану та урізноманітнити підвіконня свічниками, хтось полюбляє холодний скандинавський мінімалізм, а для декого затишок — це не ідеально розставлені речі довкола, а наявність в домі тих, завдяки кому це місце найрідніше у всьому світі.

Та в будь-якому разі початок усіх цих історій — на кухні. Саме там ми заряджаємось енергією чашки кави зранку та зігріваємось ароматним чаєм на ніч. А в сучасних умовах за кухонним столом упродовж дня ми ще й можемо працювати! Тому особливо важливо організувати простір так, аби знаходитися там за будь-яких умов було комфортно. Зібрали для вас поради, як, де й у чому варто зберігати продукти, щоб якомога довше вони були свіжими.

ЗБЕРІГАЄМО ПРОДУКТИ В ХОЛОДИЛЬНИКУ

Чимало з того, що ви принесете додому з магазину, варто зберігати в холодильнику, де, як відомо, теж є свої правила розміщення продуктів. На верхніх секціях рекомендують розміщувати молочні продукти, на середніх — готові страви, а на нижніх — сирі м'ясо та рибу.

Усе це пов`язано з циркуляцією повітря всередині холодильника та розподілом температури. Крім цього, важливо слідкувати й за рівнем вологості. Контейнери з клапаном OXO FOOD STORAGE зберігають продукти свіжими завдяки вугільному фільтру тривалої дії, що знаходиться у кришці. Всередині контейнера передбачений знімний кошик з отворами, у якому попередньо можна промити продукти, а потім в ньому ж покласти їх назад до контейнера.

ЯК ЗБЕРІГАТИ ОВОЧІ ТА ФРУКТИ

Для фруктів у холодильнику зазвичай відведені спеціальні секції, де температура вища, адже їх можна зберігати і при кімнатних умовах. Проте, якщо все ж вирішили зробити запас, то обов'язково залиште банани, яблука, груші, інжир, сливи, авокадо та помідори без поліетиленових мішечків, інакше вони достигатимуть дуже швидко. Як варіант, можна додати нотку яскравості гнучкими контейнерами ОХО FOOD STORAGE для лимона, помідора та цибулі. Зручно використовувати для зберігання в холодильнику, якщо потрібно лише шматочок даного продукту.

Овочі, зокрема моркву, цибулю та картоплю зберігати в холодильнику не треба. Скористайтеся для цього боксами, які можна розмістити в комірці чи на окремій полиці кухонної шафи. Без холодильника зберігають також варення, мед, оливкову олію, закриті консерви, шоколад, хліб.

КОНТЕЙНЕРИ ДЛЯ СИПУЧИХ ПРОДУКТІВ

Для естетичного зберігання круп пропонуємо герметичні контейнери зі спливною кнопкою OXO FOOD STORAGE. На сайті представлено багато варіантів об'єму, тому ви знайдете ідеальний варіант як для гречки, рису та булгуру, так і для спагеті.

Також радимо звернути увагу на готові рішення — набори контейнерів та ємностей різного об'єму Joseph Joseph та вишукані ємності Brabantia.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ ГОТОВИХ СТРАВ

Дієтологи рекомендують урізноманітнювати щоденне меню не лише тому, що організму це на користь, а й через те, що страви залишаються свіжими максимум три дні після приготування. Для того, щоб точно пам'ятати, коли ви готували улюблене пюре чи суп, краще позначати контейнер з нею спеціальною наліпкою. А можна скористатися смартконтейнерами GEFU MILO, які мають власний додаток, де ви можете записати всю інформацію про дату приготування і термін її придатності.

Один із популярних способів зберігання продуктів — вощені серветки. Європейці оцінили екопідхід, який не потребує використання поліетиленових пакетів, якщо потрібно загорнути з собою сендвіч чи розрізані фрукти та овочі. Тому радимо спробувати, для цього обирайте набір з трьох серветок Gefu BEEWAYS.

А також можете переглянути на сайті силіконові пакети для зберігання соусів чи снеків, еластичні кришки різного діаметру для зручного зберігання салатів прямо в піалах, вакуумні контейнери, хлібниці та багато інших корисних товарів для кухні.

А якщо ви знаєте додаткові лайфхаки, як зберігати продукти свіжими довше, обов'язково поділіться з нами, а ми у свою чергу розкажемо про це нашим клієнтам. Турбуємося про кожного, адже разом — ми сила.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити