0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинка від Emile Henry: керамічна каструля для супів - з плити прямо на стіл

27 березня 2017

Ви коли-небудь куштували справжній французький цибулевий суп? Якщо так, то точно стали його вірним прихильником, бо цей аромат і ніжний смак важко не оцінити гідно. У чому ж його секрет? Звісно, у правильному приготуванні, а головне – у використанні спеціального посуду. Уявіть, що у вас з’явилася унікальна можливість побувати в серці Франції і приготувати цю дивовижну страву на власній кухні. Як саме? Дуже просто – за допомогою унікальної керамічної глибокої каструлі від французького бренду Emile Henry. Щоб познайомитися з нею ближче, сьогодні взагалі не потрібно їхати на батьківщину «зірок Мішлен», запрошуємо вас у ProMenu|Сервіро, оригінальна новинка вже з’явилася в продажу.

Натуральність і екологічність

Секрет цього виробу ховається у використанні натуральної вогнетривкої кераміки Flame®, глина для виробництва якої видобувається виключно у французькій провінції Південна Бургундія. Завдяки широким стінкам і товстому дну тепло повільно і рівномірно розповсюджується всередині каструлі, супи і соуси досягають неймовірно ніжної консистенції, а корисні властивості і вітаміни всіх інгредієнтів зберігаються. На відміну від металевого та емальованого посуду, кераміка не додає готовим стравам хімічного чи металевого присмаку, оскільки не вступає в реакцію з продуктами. 

Експериментуйте, готуйте, насолоджуйтесь

Каструля від Emile Henry допоможе кожній господині створити власний кулінарний шедевр. Ви можете готувати супи з будь-яких доступних інгредієнтів, і немає значення, буде це французький консоме чи український борщ. Та й ідеться не тільки про супи. У каструлі Emile Henry можна також приготувати бульйон, чудове рагу або ніжну печеню з овочами. Мистецтво приготування їжі – не тільки набір корисних знань і рецептів, але й потяг до постійних експериментів. Завдяки тому, що інгредієнти в кераміці Emile Henry не варяться, а тушкуються під дією постійної температури, навіть звичайний суп набуває нових смакових граней. Змішуйте різні продукти, додавайте спеції, не бійтеся фантазувати. З каструлею Emile Henry ви обов’язково знайдете формулу своєї ідеальної страви.

Готуємо і подаємо в одному посуді

При своїх зовні компактних розмірах, каструля має оптимальний об’єм – 4 літри, цього цілком досить, щоб легко нагодувати смачною стравою всіх членів родини. Окрім цього, виріб вирізняється стильним дизайном і яскравим привабливим кольором, тому в ньому можна не тільки готувати, а й одразу подавати страву до столу. Під час приготування супа-пюре блендер можна занурити прямо в каструлю, що дуже зручно. Завдяки високим бортам виробу і спеціальній формі краю нічого не розбризкається і не забруднить плиту. 

Обирайте для своєї родини тільки найкраще – продукцію Emile Henry. Керамічна каструля для супів доступна на нашому сайті і в роздрібних магазинах ProMenu|Сервіро.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити