0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Приємні та корисні подарунки до Дня батька

15 червня 2023

День батька, який святкують у третю неділю червня, помітно закріпився в наших традиціях. Це чудова нагода виразити татові вдячність за любов, підтримку та присутність у нашому житті. Підготували для вас добірку товарів, що можуть стати приємним сюрпризом для ваших рідних. 

Набір столових приборів для стейка WMF RANCH

У комплекті 6 виделок з довгими зубцями та 6 ножів з гострим лезом, що легко розріжуть м'ясо будь-якого ступеня просмажування. Усі приладдя акуратно складені в дерев'яну коробку і є презентабельним подарунком для чоловіків, які полюбляють активний відпочинок та барбекю. Обирайте зараз зі знижкою -32%!

Набір: термосумка + контейнери для продуктів Valira NOMAD

Зручно брати з собою у подорожі, на прогулянки чи у відрядження. Покладіть перекус в ємності об'ємом 0,5 л і 0,75 л, помістіть в термосумку і будьте певні, що продукти збережуть свою температуру до 6 годин. Для комфортного транспортування використовуйте довгу чи коротку ручку.

Термос Thermos MOUNTAIN, об'єм 0,9 л

Незамінна річ для любителів активного способу життя. Оснащений технологією вакуумної ізоляції, щоб напої залишалися гарячими й холодними протягом 24 годин. Ударостійкий термос MOUNTAIN має нековзне покриття, завдяки якому його легко відкрити у будь-яку погоду навіть в рукавичках. Можливо, цей термос подарує татові приємні спогади про свої подорожі в юності чи стане надійним помічником у щоденному користуванні.

Кавоварка гейзерна Bialetti BRIKKA INDUCTION, об'єм 0,15 л

Brikka — єдина кавоварка, яка готує еспресо, максимально наближений за смаком до того, що подають у справжній італійській кав’ярні. Кава виходить не надто гіркою, міцною, насиченою і з густою пінкою. З цією кавоваркою можна приготувати 4 чашки ароматного еспресо, найкраще обирати каву середнього або трохи меншого помелу.

Набір для заварювання кави Koenitz PICASSO, об'єм 0,385 л

Прикрашає кухоль — всесвітньо відомий "Голуб миру" художника Пабло Пікассо! Якщо ви хочете поставити на стіл шедевр мистецтва, цей набір для кави ─ ідеальний вибір. Чашка і фільтр відмінно поєднуються, вам не потрібні паперові фільтри для кави. Виготовлено в німецьких печах за температури 900°C, що робить чашку міцною і стійкою до подряпин.

Набір для віскі Just Slate BARWARE

Це набір для професійної дегустації віскі. В комплекті: склянка для віскі із гравіюванням у вигляді голови бізона, чотири камені для охолодження, щипці та красивий оксамитовий мішечок. Набір має подарункове пакування у вигляді дерев'яної коробки. 

Набір столових приборів Sola Switzerland FARO

У комплекті 24 предмети на 6 персон виконані в матовому чорному кольорі. Sola Switzerland — це швейцарський бренд, а тому якість приборів на найвищому рівні, як і сучасний дизайн. Стримані плавні форми ложок, виделок та ножів у чорному кольорі надають особливого настрою для сервірування столу.

Келихи Riedel Winewings

Ця колекція розроблена особисто Георгом Ріделем. За його словами, ці келихи «допомагають ароматам і смакам вина злетіти». Розширена нижня частина келиха та широке пласке дно збільшують площу контакту вина з киснем, а тому насичують аромат. Обирайте келихи цієї серії спеціально для червоного, білого чи ігристого вина.

Бажаємо, щоб від ваших подарунків у чоловіків сяяли очі. Нехай свято принесе всім радість та теплі спогади.  

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити